Nyikes Fatime, a BULÁKE elnöke, mint RICHTER-FŐNIX (2019)

„Ismerjétek meg Nyikes Fatime történetét. Fatime 16 évesen az egyik szemére, majd 24 évesen a másik szemére is elveszítette a látását. Le kellett mondania az álmairól és szeretett szakmájáról is. Mégsem adta fel. Ma sorstársainak segít. Hogyan állt talpra, és mi motiválja? Az alábbi filmből ezt is megtudhatjátok.

Nyikes Fatime, elnökünk az RTL-Reggeli műsorában (2019)

RTL-Reggeli műsora a Richter Újrakezdés workshopjáról, ahol olyan nők történetét mutatták be, akik embertelenül nehéz élethelyzetekből álltak fel és ösztönzik arra társaikat, hogy nekik is sikerüljön. Jakupcsek Gabriella készített filmet róluk, köztük Nyikes Fatiméről, egyesületünk elnökéről is.
Fatime Főnix videóját itt nézetitek meg:

Vendégségben az Érd TV-ben – interjú (2019)

Pár napja interjút készített Nyikes Fatimével és Jenei Andrással az Érd TV, Párbeszéd című műsorában. A beszélgetés témája egyesületünk kitűzött terveiről és programjainkról szólt.
Fogadjátok szeretettel!
Köszönjük a lehetőséget az Érd TV-nek! https://www.facebook.com/erdmost.hu/

Köszönjük a BVTV munkatársainak munkáját!

Fehér bot napja – BULÁKE 2018

A nemzetközi fehér bot napja alkalmából mondta el gondolatait a vakok és gyengénlátók helyzetéről, a segítség módjairól és lehetőségeiről, a többségi társadalom felelősségéről Nyikes Fatime, elnökünk, Budaörs Város Önkormányzatának kisebbségi ombudsmanja, valamint Bakó Krisztina önkormányzati képviselő.

A videót a Buda Környéki Televízió munkatársai készítették, köszönjük!

‘Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás’ – OFA Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat ahogy erről már hírt adtunk Nektek:
nagy örömünkre, egyesületünk az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázatának ‘Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás’ kategóriájának győztese lett!!!
Büszkék vagyunk munkatársainkra és reméljük, szolgáltatásaink révén a jövőben is részesei lehetünk a tágabb környezetünk mindennapjainak!
Az interjú a BVTV stúdiójában készült, köszönjük!

Gálaest – 2013

Szakmai találkozó – 2013 május

Patkó iroda nyitása – 2013 október

Önkormányzati akadálymentesítés

Kerékpáros felvonulás – Critical mass – Fillary Team

Fehér bot napja – 2013