Támogatás

Önkéntesség:

Ha úgy érzi, szívesen lenne programjainkon látássérült tagjaink alkalmi segítője és ehhez kellő empátiát, türelmet érez magában – örömmel fogadjuk jelentkezését!

Miért jó nálunk önkénteskedni?

Mert

  • remek ismeretszerzési lehetőség látássérültekről, magunkról!, a helyes segítő technikákról 
  • színes, érdekes szabadidős programokra juthat el velünk (pl. kirándulások, múzeumlátogatások, színházi előadások, extrém kalandok) 
  • részt vehet havi klubnapjainkon (farsangok, irodalmi programok, meghívott vendéges, zenés alkalmak)
  • betanítás után csatlakozhat szemléletformáló programjainkhoz, melyeken iskolákban mutatjuk be a látássérültek hétköznapjait

Felnőtt jelentkezőkkel szerződést kötünk, egyetemistáknak igazolást adunk, középiskolásoknak pedig leigazoljuk a kötelező közösségi óraszámot.

Ha felkeltettük érdeklődését és szívesen csatlakozna szabadidejében programjainkhoz, vagy kérdése adódott a fentiekkel kapcsolatban – keresse önkéntes koordinátorunkat!

A támogatás egy különösen szívmelengető fajtája a SZEMÉLYES JELENLÉT.

Amikor például óvodás és gimnazista csoportok, vagy ismert művészek (Budapest Bár, Ghymes, Omega, Republik, Zorán) jöttek, különböző rendezvényeinkre, hogy énekükkel, zenéjükkel és verseikkel kedveskedjenek tagjainknak, vendégeinknek.

A zenekarok között voltak, akik kedvezménnyel, de voltak, akik tiszteletdíjukról lemondva léptek fel támogatásunkra -múlhatatlan a hálánk Feléjük.

Önkéntes koordinátor:

Jenei András

e-mail: andras.jenei@bulake.hu

tel.: +36 20 459 4080

  • BiotechUSA