Rólunk

Kedves Honlaplátogatónk!

Néhány személyes gondolattal szeretném köszönteni Önt az Új Látásmód - Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesületének weboldalán.

Mindenkinek szüksége van odafigyelésre, segítségre - ebben nincs különbség, látó és nem látó ember között, csak mindenkinek másban, másképp. Nekünk látássérülteknek például néha egészen speciális módon. Ami közös mégis, hogy nem elég tétlenül várni a segítséget - mindenkinek tennie kell képességeihez, lehetőségeihez mérten a boldogulásért.

Hiszem, hogy fogyatékosságunk ellenére munkánk által értékes, hasznos tagjai lehetünk (és vagyunk!) a közösségnek. Ennek szellemében végezzük munkánkat 2005-ben alakult egyesületünk munkacsoportjaival. Munkatársaink több mint 80%-a megváltozott munkaképességű. Ők a munkájuk révén segítettből segítővé váltak, egyesületünk pedig a térség elismert, értékteremtő szolgáltatójává nőttek ki magát az eltelt évek alatt.

Az évek során sok változáson mentünk keresztül. Ami változatlan, az az ÚJSZERŰ SZEMLÉLET, amivel a látássérültek rehabilitációjához, a társadalomba történő minél teljesebb beilleszkedésükhöz viszonyulunk: úgy képviseljük, védjük érdekeinket, hogy - egyfajta KÖLCSÖNÖSSÉGI ALAPON - közben mi, egészségkárosodással vagy fogyatékossággal élő megváltozott munkaképességűek munkánk révén magunk is értékteremtő szolgáltatóként vagyunk jelen a dolgos hétköznapokban. 

Ezért tűnik fel a megújult weboldalon és ezért fogjuk a jövőben az egyesület nevében is szerepeltetni erre utaló szlogenünket: ÚJ LÁTÁSMÓD.

Weboldalunkon információt talál arról, amiben mi tudunk Önnek segíteni és arról, amiben Ön tud nekünk. Mert ugye, mindenkinek másban, másképp…

Szeretettel köszöntöm Önt - ismerkedjen meg velünk!

Nyikes Fatime, elnök